People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge

Sculpting in een potje: deze Sculpt producten van Fudge Professional zorgen voor een geweldige strakke look

Als er iets is wat het haar kan helpen die strakke look te geven dan is het wel een stylingsproduct zoals en wax of haarpasta. Deze producten geven het haar vorm en fixatie dat de hele dag op z’n plek blijft. Natuurlijk heeft Fudge Profssional ook een aantal van deze topproducten. Er zijn bij Fudge een aantal producten in de categorie Sculpt en die komen er in allemaal vormen en maten. Deze producten in een handige pot kunnen ook niet ontbreken in de routine van iedereen met korter haar. 

Shaper

De Shaper van Fudge is misschien wel een van de populairste producten op het gebied van Sculpting. Shaper is een textuurcrème die het haar een medium fixatie geeft. Hierdoor blijft je kapsel goed zitten, maar is het makkelijk uit te borstelen en te vormen gedurende de dag. Daarnaast heeft de Shaper een semi-matte finish die bijdraagt aan die strakke look. Je kan dit product gebruiken om het haar textuur te geven, maar ook om een bepaalde look te creëren. Breng de Shaper aan in schoon, droog haar en verdeel het gelijkmatig. Vorm het haar om de gewenste stijl te creëren.  

Matte Hed Mouldable

De Matte Hed Mouldable doet eigenlijk precies wat de naam al zegt. Het geeft het haar een flexibele, medium fixatie die ‘mouldable’ is en een matte finish. Door de lichtgewichte formule is dit product perfect voor iedereen met fijn haar, omdat dit product het haar niet verzwaart. Het creëert textuur en definitie in het haar en is verrijkt met de FLEX-FIBRE technologie voor die flexibele fixatie. Door het CLIMATE-CONTROL SHIELD beschermt de Matte Hed Mouldable het haar ook nog eens tegen weersinvloeden en vocht. Breng het product aan op de handen en wrijf deze tegen elkaar om het product op te warmen. Vervolgens breng je het aan in het haar door het gelijkmatig door de lokken te verdelen en hierna stijl je het haar zoals gewenst. 

Lees ook:
Gezond en blond in 2024: met deze producten van Fudge Professional kun je als blondine met gezonde lokken het nieuwe jaar in

Fat Hed

Als laatste is er de Fat Hed. Deze stylingscrème geeft het haar een medium fixatie die het haar de hele dag lang transformeert. Daarnaast creëert het een prachtige glans en textuur voor de lokken. Door deze flexibele fixatie blijft het haar de hele dag op z’n plek, zonder dat het voelt alsof het geen kant meer op kan. De hele dag kan het kapsel nog gevormd worden. Breng de Fat Hed aan op schoon en droog haar. Verdeel het product gelijkmatig door het haar en stijl het zoals gewenst. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder