People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

n.4

Breng de lente in het haar: deze geweldige producten van N.4 Hair Care zorgen voor styling en verzorging in de lente

We zitten midden in de lente en dat is aan alles te merken. De zon gaat steeds meer schijnen en de temperatuur gaat langzaam omhoog. Niet alleen voor ons is dat heerlijk, maar ook voor het haar. Daarnaast betekent warmer weer ook dat we onze zomerse looks weer kunnen toepassen. Met deze producten van N.4 Hair Care krijg je dit zo voor elkaar. 

Beachy lokken

De beach look is al jaren een populaire keuze voor een zomers kapsel. Hoewel het nog niet officieel zomer is, kunnen we met een beetje zonneschijn wel doen alsof. 

Met de Sugar Texturizing Spray van N.4 Hair Care kan dit heel gemakkelijk. Het geeft je deze beachy textuur, maar dan zonder de nadelen van zout. Zout kan namelijk zorgen voor uitdroging van het haar. De Sugar Texturizing Spray geeft het haar een fantastische textuur door middel van suikerrietmoleculen en flexibele stylinghulpmiddelen.

Strak in de gel?

Strakke en simpele looks zijn nog altijd hartstikke trending. Om deze goed voor elkaar te krijgen, heb je een product nodig die zorgt dat je lokken op hun plek blijven zitten. 

De Frim Hold Gel van N.4 Hair Care is perfect om zo’n strakke look te creëren. Breng de Firm Hold Gel gelijkmatig aan in vochtig haar een föhn het haar droog of laat het aan de lucht drogen. Hierna kun je het haar stylen op de gewenste manier. De Firm Hold gel zal het haar beschermen tegen vocht en de styling en controle van het haar verbeteren. Daarnaast zorgt het product voor glans en een vol kapsel.  

Lees ook:
Mooi op z’n plek: met deze haarlak van N.4 Hair Care blijft je prachtige coupe de hele dag zitten

Glanzend in de zon

Glanzende lokken in de lentezon. Wie wil dat nu niet? Toch krijg je deze niet zomaar, daar heb je vaak wel een beetje hulp bij nodig.

n.4 hair care

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 Hair Care is magie in een flesje en precies wat je hiervoor nodig hebt. Deze behandelingsserum is licht van gewicht en zorgt met behulp van fluorsiliconen voor dat glanzende haar. Het enige wat je nodig hebt is één tot twee pompjes van het serum op droog of op nat haar voor geweldige resultaten. Daarnaast geeft het niet alleen en mooie glans, maar beschermt het ook het haar tegen UV-stralen en vocht. 

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts