People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

high volume

High Volume van NAK Hair: voor een kapsel met geweldig volume dat de hele dag blijft zitten

Hoe mooi je kapsel kan zitten als je de deur uit gaat, hoe uitgezakt het kan zijn aan het einde van de dag. Super zonde natuurlijk! Zeker als je een hele tijd voor de spiegel hebt gestaan om je perfecte look te creëren. Wat dan ook niet kan missen in je haarroutine is een goede haarlak om je kapsel af te maken en het de hele dag op zijn plek te houden. Gelukkig heeft NAK Hair de High Volume. 

High Volume

Zoals de naam al zegt, zorgt de High Volume voor een geweldig volume in het haar. Daarnaast doet het nog veel meer dan dat alleen. Het zorgt ook voor veerkracht en textuur en is te gebruiken op alle haartypes. Met een Holdfactor van 6 geeft het een stevige Hold, maar is hij wel nog flexibel genoeg om het eventueel door de dag heen nog te vormen. Hierdoor is deze haarlak ook gemakkelijk uit te borstelen. Daarnaast is hij ook bestand tegen vocht, dus hoef je jezelf geen zorgen te maken als je de deur uitgaat. De High Volume is dus een veelzijdige spray die de perfecte finish is voor het haar. 

Hoe te gebruiken?

Voordat je de High Volume gebruikt is het belangrijk om de spuitbus goed te schudden. Houd de spuitbus vervolgens 30 cm van het haar vandaan en spray het gelijkmatig over het haar. Je kan dit doen voor of na het stylen van het haar. Voor meer volume gebruik je de spray vooral bij de aanzet van het haar. 

Lees ook:
De Options Sculpting Lotion van NAK Hair: perfecte styling met dit alles-in-één product

Samenwerken

Voor een geweldige styling begin je voor het stylen met een ander product van NAK Hair. Namelijk de Sheer Styling Glaze. Hierna breng je de High Volume aan. Deze twee producten in combinatie zorgt voor een geweldige glans en volume die de hele dag blijft zitten.

Ingrediënten 

De High Volume zit vol met geweldige ingrediënten, maar deze twee zijn helemaal speciaal. Als eerste maakt deze spray gebruik van textuur gevende co-polymeren. Deze verhogen de vastheid van de styling, zodat het haar goed ondersteund wordt. Daarnaast helpt het bij het creëren van volume en veerkracht. De thermische beschermingsmiddelen doen wat het in de naam al zegt. Deze beschermen het haar tegen hitte tijdens het stylen met hittetools als een krultang of een föhn. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts