People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Love it or hate it: deze problemen herkent iedereen die een pony heeft

pony problemen

Een pony lijkt in het begin zo’n leuk idee. Net even iets anders, maar je verandert er je hele look mee. Toch zijn er dingen met een pony die wat minder leuk zijn. Dit zijn alle vervelende problemen die bij een mooie pony komen kijken.

Zweet

Sporten en in beweging zijn is natuurlijk altijd een goed idee. Voor de meeste mensen dan ook logisch als je het haar uit je gezicht haalt met een simpele staart. Helaas gaat dat met een pony niet zo makkelijk. Elke keer als je zweet blijft ‘ie dus tegen je voorhoofd aanplakken.

Knippen

Als je haar een beetje snel groeit is het een must om vaak langs de kapper te gaan om je pony bij te knippen. Zo’n gordijn voor je ogen is namelijk ook niet zo’n top idee. Toch vinden veel mensen dit een gedoe en denken ze de makkelijke weg gevonden te hebben. Namelijk zelf knippen. Wees gewaarschuwd, negen van de tien keer gaat het mis en pas je zo tussen een compilatie ‘pony fails‘.

Wind

Naast zweet is ook de wind niet je grote vriend. In een auto het raam open laten staan of de fiets op met een pony kan compleet mis gaan. Voor je het weet zit je geliefde pony alle kanten op.

Krullen

Voor veel mensen met krullend haar en een pony is het elke dag weer een struggle om hem zo goed mogelijk eruit te laten zien. In de weer met producten en stijltangen, het wordt het er niet makkelijker op. Voortaan toch maar twee keer nadenken voordat je een impulsieve beslissing neemt?

Bron: NSMBL | Foto: Unsplash

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie