People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

nak aromas curl

NAK Aromas Curl: alles wat krulhaar nodig heeft

NAK Hair heeft een serie producten ontwikkeld speciaal voor gekruld haar: de NAK Aromas Curl. Deze exclusieve haarverzorgingslijn schenkt speciale aandacht aan het tot een minimum beperken van beschadiging door gebruik van hitte door styling apparaten en chemische behandelingen waar vooral krulhaar gevoelig voor is.

Style Serum

De producten bevatten onder andere arganolie en zijn sulfaatvrij en parabenen vrij. Een van deze producten is het Style Serum, deze geeft een zachte gedefinieerde look aan krulhaar met een decadente finish en tevens een fixatie factor 2 bevat waardoor de krullen mooi en lang blijven zitten.

BESTEL ONLINE OP PEOPLE4SALONS.NL

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts