People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

voller haar

Voller haar voor iedereen: zó krijg je voller haar met de producten van Fudge Professional

Mensen met fijn haar opgelet! Hoewel je helaas niet meer haar uit de lucht kunt toveren, kun je er met de juiste producten wel voor zorgen dat de lokken die je hebt, voller lijken. Met deze handige tips en de juiste producten van Fudge Professional kun jij ook die volle coupe creëren

De juiste shampoo

Een goede, verdikkende shampoo geeft het haar body en volume. Ben je dus op zoek naar voller haar, kun je het beste letten op shampoos met termen als verdikkend, volume of lichtgewicht. Deze geven het haar meer body na al een enkele wasbeurt. 

De Xpander Gelee Shampoo van Fudge Professional zit vol cafeïne, ginseng en de unieke Opti-PLEX™-technologie. Deze zullen de follikelgroei stimuleren en het haar versterken. Hierdoor zal het haar er voller uitzien, maar voelt het wel licht aan. Daarnaast bouwt het van binnenuit extra kracht en ondersteuning voor de haarstructuur.

Vermijd zware conditioners

Het gebruik van een bijpassende conditioner bij de shampoo is erg belangrijk voor het krijgen van extra volume en de volle lokken. Toch moet je goed opletten bij conditioners. Een té dikke en romige formule kan het haar verzwaren. Kies dus voor een conditioner die licht is, maar het haar versterkt en volume geeft.

De Xpander Whip Conditioner van Fudge Professional is een perfecte aansluiting op de Xpander shampoo. Met de Opti-PLEX™-technologie ziet het haar er voller uit, zonder dat het zal gaan pluizen. De Fiber-Dense technologie zit in de haarschubbenlaag en bouwt de dikte van het haar op tot 180% dikker en voller.

XXL lokken (PREP)

Naast een textuur spray is een verdikkende gel ook een geweldige optie voor voller haar. Het zal het fijne haar veel meer volume en body geven. 

De XXL Hair Thickener van Fudge Professional is perfect voor iedereen die vooral bij de aanzet erg fijn en slap haar heeft. Deze lichtgewicht gel bedekt de haarschubbenlaag met “plumping polymeren” om het haar tot 180% dikker te laten uitzetten. Aanbrengen op het haar en doorkammen, als je een sterkere hold wilt, cocktail dan met het Xpander-schuim. Gebruik het product in nat haar en föhn het dan droog. Het haar zal er voller uitzien dan ooit.

Lees ook:
Vet haar is nooit meer een issue met deze handige tips en de shampoos van Fudge Professional

Volume met haarmousse (PREP)

Haarmousse kennen we allemaal wel. Dit is een product waar mensen al jaren volume mee creëren en ook voor fijn haar is dit een heerlijk product. Het is ook nog heel simpel in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de mousse op vochtig haar aan te brengen van de aanzet tot de punten.

De Xpander Foam van Fudge Professional is een haarmousse die het haar volume geeft, niet kleeft en licht is. Daarnaast verhoogt hij de dichtheid van het haar tot wel 180%. Hierdoor zullen de lokken er van de aanzet tot de punten voller uitzien en aanvoelen. Daarbovenop beschermt de Xpander Foam ook nog het haar tegen hitte. Dit tot wel temperaturen van 230˚C. Is er iets wat dit product niet kan?

Voor alle blondines onder ons, heeft Fudge een Violet Xpander Foam. Deze geeft het haar niet alleen de volume en bescherming van de normale mousse, maar verwijdert het ook gele tinten uit het haar. 

Vanaf de aanzet (SCULPT)

Waarbij veel mensen het probleem ligt is dat het haar bij de aanzet er vaak het meest slap en plat uitziet. Dit probleem is simpel op te lossen met een haarpoeder die dit haar bij de aanzet voller maakt. Het poeder breng je aan op de aanzet, waardoor je in het hele haar meer volume creëert. 

De Elevate Hair Powder is een poeder die het haar voller maakt en volume geeft, maar het haar niet zwaar maakt. Daarnaast geeft het fijn haar textuur zonder dat je het hoeft te touperen. Breng de poeder aan op de aanzet en masseer het goed in met je vingers. 

Een beetje textuur (FINISH)

Een geweldige oplossing voor haar dat er fijn en slap uitziet, is een textuurspray. Deze geeft de lokken textuur en body zonder het haar al te veel te verzwaren.

De Texture Spray van Fudge Professional is een lichte spray die het haar volume en fixatie geeft. Dit geeft het haar een natuurlijke, maar stoere stijl. Houd het hoofd ondersteboven en spray de Texture Spray direct op de aanzet. Wrijf het daarna goed in het haar met de vingertoppen voor het gewenste volume.

De lucht in (FINISH)

Als je de lokken wél wil touperen, is het belangrijk dat je dit goed doet en met de goede producten. Hoe? Neem een lok van zo’n 1 cm breed. Met een kam met fijne tanden ga je vervolgens voorzichtig het haar van de onderkant naar boven kammen. Dit doe je tot je het gewenste volume hebt gecreëerd. Hierna spray je een beetje haarlak op de sectie en dit herhaal je voor de bovenste laag van het haar. Het ziet er nu misschien een beetje wild uit, maar daarom moet je het ook afwerken door het haar door te borstelen. Zo verberg je de wilde plukken. 

Voor de haarlak is de Skyscraper van Fudge Professional een geweldig product. Deze kun je moeiteloos in lagen aanbrengen en dit zal het haar niet te zwaar maken. Daarbovenop is het ook gemakkelijk uit te borstelen. 

Nu je alle tips & tricks weet voor het krijgen van voller haar, kun je kijken welke methode het beste zal werken voor jou. Tussen al deze producten zit vast en zeker hét product die jou op weg kan helpen naar dat prachtige volle haar. 

Bron: Fudge Professional | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts