Liefde voor vlechten: de allermooiste vlechten voor iedere haarstijl

vlechten

Één van de trends die we op dit moment veel op de catwalk maar ook op straat zien is vlechten. Voor beginners of gevorderden, vlechten kan iedereen. Inspiratie nodig?  Bekijk hieronder de verzameling beelden die we voor jou bij elkaar hebben gezocht.

De vissengraatvlecht

Het is een vlecht die we wellicht allemaal kennen: de vissengraatvlecht. Na al die jaren is hij nog steeds leuk en hoewel hij misschien op het eerste oog lastig lijkt, is niets minder waar. Je zal misschien even moeten oefenen, maar zodra je deze prachtige vlecht onder de knie hebt is hij perfect voor een casual look

De tekst gaat verder onder de foto.

Strak ingevlochten

Mensen met kort haar denken vaak dat vlechten voor hen geen optie is, maar dit kan zeker wel. Denk bijvoorbeeld aan invlechten! Ook kun je deze strakke, kleine vlechtjes heel leuk aankleden met kleine ringetjes en steentjes. Helemaal hip!

De tekst gaat verder onder de foto. 

Boxer braids

Boxer braids zijn niet alleen hartstikke praktisch, ze zijn ook nog super cute! Deze vlechtjes kun je daarnaast ook helemaal aanpassen aan je outfit. Ze gaan mooi met een casual outfit, maar ook met een feestelijke outfit zijn ze leuk. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Opgestoken

Je haar opsteken voor een feestelijke gelegenheid lijkt altijd een gedoe, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Hoe dan? Met een vlecht bijvoorbeeld. Je maakt één vlecht op jouw favoriete manier en zet deze mooi vast. Super snel en prachtig!

De tekst gaat verder onder de foto. 

Vlechtjes

Deze vlechtjes zijn misschien heel veel werk, maar wel super leuk. Je kan ze zo dik of dun maken als je zelf wil en je kan er super veel kanten mee op. Half opgestoken, een grote knot of gewoon lekker los. Dit is een hele flexibele haarstijl. 

Bron: Harpers Bazaar | Foto’s: Pixabay, Unsplash