People 4 Hair

Liquid Gloss: het nieuwe normaal? ‘No Basebreak’

liquid gloss

De tijden veranderen, het land opent de deuren na de lange Lock down, alles verandert weer dus ook de trends. Zou jij ook opnieuw willen starten? Met welke kleur Liquid Gloss zou jij graag je haar verrijken?

Minder klanten

Over de laatste 16 maanden kunnen we goed zien hoe de Corona crisis veel bedrijven beïnvloed heeft, inclusief de haarindustrie. Haar cliënten komen minder naar salons toe als tevoren.

Blenden

Wat we nu zien is dat klanten kiezen voor kleuringen die uit het haar blenden. Een kleur die het haar conditioneert en het blonde haar doet tonen zonder de natuurlijke basis op te lichten. klanten komen als eerder vermeld niet meer zo vaak naar de salons en willen hierom een kleur die de uitgroei minder benadrukt.

Warme kleuren

Als gevolg is de trend van warmere kleuren en toners over een blonde basis enorm gegroeid. We zien sinds eind 2020 steeds meer nude en warme ‘Peach’ tonen in het straatbeeld. Wat tegenwoordig ook erg vaak gezien wordt is de trend van glanzend en gezond haar. Mensen willen geen kleur meer die de basis van het haar beschadigd. In tegenstelling, ze willen kleur die verzorgd, gezondheid en kracht en zachtheid schenkt. De Liquid Gloss doet precies dat!

De tekst gaat verder onder de foto.

liquid gloss

Verandering

NAK zag deze trend verandering aankomen en heeft even geleden de volledig nieuwe Liquid-Gloss gelanceerd. Liquid Gloss is een kleuring die de natuurlijke basiskleur niet oplicht. Wel kan de Liquid Gloss geweldige natuurlijke donkere tonen weergeven, dit is perfect voor highlights waarbij je de basiskleur niet wilt laten oplichten.  De kleur is geïnnoveerd aan hand van een delivery system om de wereldwijde uitdaging van, ‘base-break’ aan te pakken. Dit betekent dat er geen ongewenste oplichting van het haar plaats zal vinden. ‘Basebreak’, treed op door gecreëerde oxidatie in de natuurlijke basiskeur van het haar. Veroorzaakt wordt dit door de sterkte van de toning producten die gebruikt worden en de toning formule toe toegepast wordt. Hierdoor worden onderliggende pigmenten en ongewenste warme tinten zichtbaar. Daarbij is de Liquid Gloss PDD, sulfaat, paraben en ammoniakvrij. Hierbij kwalificeert NAK de producten lijn ook vegan.   

Toning systeem

Dit toning systeem ontwikkelt zich als een Demi en conditioneert als een Semi kleur. De Liquid Gloss is perfect voor het tonen van highlights alsook colour balancing, colour glossing en voor het opfrissen van de toner is de Liquid Gloss ideaal.

De tekst gaat verder onder de foto.

liquid gloss

Kleuren

De Liquid Gloss bestaat uit 28 verhelderende kleur tinten die 12 of meer haarwassingen uithouden. De Liquid Gloss activator is exclusief geformuleerd voor Liquid Gloss. Door middel van deze activator zult u gegarandeerd geen base break ondervinden. Dit komt door de verrijking met Squaleen en de vegan bescherming in het product. De activator bevat een zachte activering met kleurstof technologie van 1,5%. Gebruikt u hierbij ook een van de professionele NAK shampoos heeft het ideale recept voor succes.

Clear gloss

De Clear Gloss niet te vergeten. Deze vermindert de intensiteit van elke tint en verbetert de kunst van het kleuren, ook versterkt de Clear Gloss het ontwerp van de kleur. Het creëert een hoogglans alsook een top-coat finish die de nodige bescherming bied.

De tekst gaat verder onder de foto.

liquid gloss

Verpakking

De Gloss zit verpakt in 60ml flesjes, elke toepassing op kort haar benodigd een mengverhouding van 1 + 1,5. Dit betekent 20ml van de gewenste Liquid Gloss en 30ml van de activator.

Variatie

Zoekt u een grote variatie aan kleuringen, zachte kleuren die er geweldig uitzien. En een verantwoord vegan product? Een kleur die PPD, Ammonia vrij is die geen uitgroei toont? Dan is de Liquid Gloss perfect voor u.

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie