Categorieën
Facility Hair Academy Fudge Geen categorie NAK Hair Salons

Hair Machine Eindhoven is Goud waard!

Vandaag nemen wij een kijkje bij Salon Hair Machine in Eindhoven. Zij hebben meegedaan met de Verkiezing Leukste Kapper en Kapsalon in Nederland. Als Fudge en Nak salon hebben zij GOUD gewonnen voor Leukste Kapsalon Eindhoven.

Daarom zijn wij als People 4 natuurlijk uitermate trots op deze top prestatie. Maar wie zijn Hair Machine eigenlijk en wat maakt ze nou zo’n leuke kapsalon? Waarom zijn zij zulke grote fans van Fudge? Hoe deden zij mee aan de verkiezing en hoe doet u, als salon mee? Wij waren erg nieuwsgierig naar deze antwoorden en daarom gingen wij op pad.

Kijkt u mee?

De Hair Machine Girls stralen Girl Power uit. Gewapend met een föhn en een schaar gaan zij aan de slag aan jouw nieuwe coupe. De sfeer in een salon speelt natuurlijk ook een rol en die heeft Hair Machine zeker! De salon is knus en leuk opgefleurd met plantjes en lichtjes, gepaard met heerlijke muziek. A true fairytale! Het is dus niet gek dat zij GOUD hebben gewonnen voor Leukste Kapsalon Eindhoven.

Als u in de buurt woont en een afspraak wilt maken kunt u Hair Machine bereiken via de contactgegevens hier onder.

Contact Hair Machine:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s