Aromas Curl

NAK AROMAS CURL – Alles wat krulhaar nodig heeft…

Nak heeft een serie producten ontwikkeld speciaal voor gekruld haar. Deze exclusieve haarverzorgingslijn schenkt speciale aandacht aan het tot een minimum beperken van beschadiging door gebruik van hitte door styling apparaten en chemische behandelingen waar vooral krulhaar gevoelig voor is.

NAK-Animated-GIF

De producten bevatten onder andere arganolie en zijn sulfaatvrij en parabenen vrij. De gloednieuwe Aromas Curl serie bevat ook een heerlijk Curl Serum dat een zachte gedefinieerde look geeft aan krulhaar met een decadente finish en tevens een fixatie factor 2 bevat waardoor de krullen mooi en lang blijven zitten.

BEREIDT HAAR VOOR OP STYLING MET HITTE
VERMINDERT DE STYLINGTIJD

BESTEL ONLINE OP PEOPLE4SALONS.NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s