Categorieën
Collecties Evenementen Inspiratie Salons

Kapsalon Award 2015

Maandagavond 12 oktober vond de tweede editie van de Kapsalon Award 2015 plaats in het Orpheus Theater in Apeldoorn. De top van de kappersbranche kwam bijeen om de winnaars te eren. In totaal werden 17 awards uitgereikt.

Creativiteit, deskundigheid, mensenkennis en goed ondernemerschap

Kapper zijn vraagt creativiteit, deskundigheid en mensenkennis. Maar om die eigenschappen te combineren met goed ondernemerschap is een kunst die slechts enkelen echt goed beheersen. De Kapsalon Award is in het leven geroepen om juist die multi-talenten te onderscheiden. Namens de ANKO reikten Richard Koffijberg (vice voorzitter), Willeke Pietersma (voorzitter ANKO Sectie Haarwerken) en Han Eggen (adviseur) een award uit.

Winnaars

Grote winnaars van de avond waren Velvet Monkey House of Hair, Van de Hare Amsterdam Barbers en Haarvisie, waarbij Velvet Monkey House of Hair uit Almelo de landelijke titel won. De jury roemde deze salon om zijn vernieuwde aanpak waarbij creativiteit en ondernemerschap hand in hand gaan. “Bij deze salon voel je een echt kappershart kloppen; vanuit een visie is iets moois neergezet”. Maar zoals vice voorzitter ANKO en jurylid Richard Koffijberg terecht zei: “Meedoen alleen is al winst en dwingt een salonhouder om beter naar zijn of haar business te kijken. Daarom zijn alle genomineerden in zekere zin ook winnaars.”

Meer info en een overzicht van alle winnaars >>

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s