People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

xxl hair thickener

XXL Hair Thickener: hét product om het dunne haar weer volume te geven

Het volvette Fudge alternatief voor dun haar. Dit styling product is speciaal ontwikkeld voor dun en kwetsbaar haar. Het is een voller makende oplossing waarmee je het gevoel van een volle bos haar weer in een oogwenk terug krijgt!

Wat doet het

Het voegt vezels toe die de illusie geven van vol haar. Gebruikt een flexibele formule met een lichte fixatie. Ideaal voor korter haar. Met thermische bescherming tot 115 ̊ Celsius. Mild & conditionerend voor zwakker haar. Stimuleert de natuurlijke kracht van haar om voller te worden. Unieke jelly textuur met een natuurlijke finish. Direct resultaat.

Conclusie

Belangrijkste conclusie: Verhoogt haardichtheid tot 100%. Overige conclusies: ‘Verbetert haarsterkte en/of vermindert de breekbaarheid met 9%‘ ‘Beperkt breken tijdens het kammen’ ‘Makkelijk te kammen & ontwarren = minder kracht = minder breuk’

Hoe werkt het

Op handdoekdroog of droog haar aanbrengen e in gewenst model stylen. Gebruik Thermische apparaten zorgen voor maximale opname van de Fibre-Dense-Technology in de haarstructuur.

Styling tip

Begin met aanbrengen op vochtig haar. Breng, voor maximaal resultaat, opnieuw aan als het haar droog is.

Speciale ingrediënten

Unieke multi-proteine combinatie van kationogene actieve enzymen en gehydrolyseerd tarweproteïne. Proteine- en vitamine complex Vitamine B5 en fixerende polymeren.

dxHF6NSA

Meer info? Bel People 4: 075 6504830, mail: info@people4.nl of bezoek people4salons.nl.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts