Categorieën
Geen categorie

nooit meer afgebroken haar

People 4 lanceert chill* ed plex in Nederland
Een uniek systeem dat beschermt tegen beschadiging door chemische behandelingen

Hoe mild een formule ook is, chemische behandelingen beschadigen het haar altijd. Doordat de interne verbindingen worden verbroken, wordt het haar droog, broos en zwak en breekt het uiteindelijk af. chill* introduceert ed plex, een innovatief professioneel tweestappen-systeem met een bond connector en een bond amplifier die elkaar versterken en het haar beschermen tijdens een chemische behandeling in de salon. In tegenstelling tot andere beschermende systemen kan ed plex worden toegepast in elke chemische behandeling om zo beschadiging te voorkomen voordat het ontstaat. Zonder de formule aan te passen. Zonder de inwerktijd aan te passen. Simpelweg toevoegen aan de chemische behandeling.

Schermafdruk 2015-07-27 16.09.16

Wat het doet
Het ed plex systeem bevat een revolutionair gepatenteerd complex van natuurlijke werkzame stoffen verpakt in niosomen. Het niosoom complex is samengesteld uit soja-isoflavonen die de haargezondheid verbeteren en voedingstoffen toevoegen, N-acetyl-L-cysteïne die verbindingen legt en beschermt en Phytocermide die een beschermend schild rond de haarschacht vormt.

Hoe het werkt
ed plex creëert nieuwe verbindingen en beschermt de bestaande interne structuur. Hierdoor wordt haar elastischer, sterker, krijgt een betere conditie en valt het soepeler. Door het unieke nio-protect systeem dringen de actieve ingrediënten diep in de haarcortex met gegarandeerd elke keer weer het gewenste resultaat.

Hoe te gebruiken
ed plex heeft, in tegenstelling tot andere beschermende systemen, geen andere inwerktijd of formulering nodig. Voeg gewoon de gewenste hoeveelheid bond connector toe als laatste stap voor het aanbrengen van de behandeling. De benodigde hoeveelheid ed plex bond connector hangt af van het type behandeling. Nadat de behandeling is uitgespoeld wordt de bond amplifier aangebracht om 5 minuten te laten inwerken. De bond amplifier sluit de haarschubben, waardoor het haar zachter en sterker wordt en in een betere conditie is dan ooit tevoren.
ed plex kan gebruikt worden bij de volgende chemische salonbehandelingen:
• chemische steil makende behandelingen
• permanente kleuringen
• directe kleuringen
• Keratine steil makende producten
• Ultra liftende kleuringen
• permanenten
• oplichten
• treatment behandelingen
De chill* ed plex introductieset bestaat uit:
150 ml ed plex connector
150 ml ed plex amplifier
Salontarief €43,95 ex btw
De chill* ed plex complete set bestaat uit:
500 ml ed plex connector
500 ml ed plex amplifier
Salontarief €123,50Nu leverbaar! Bestel snel via people4salons.nl.
Meer info? Bel 075 6504830 of stuur People4 een mail.

 Schermafdruk 2015-07-27 13.19.05

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s