People 4 Hair

Talking Texture: met deze producten van NAK Hair geef je het haar textuur en verzorging

nak hair

Het verzorgen van je haar hoeft niet ingewikkeld te zijn, het kan een eenvoudig en gemakkelijk proces zijn. Het is een kwestie van de structuur beoordelen en de behandeling geven die het nodig heeft. Met deze producten van NAK Hair maak je het jezelf nóg makkelijker.

Fijn haar

Fijn haar verwijst naar haar dat zeer fijne doorsnede heeft. Dichtheid verwijst naar de hoeveelheid haren op je hoofd. Infeite kun je fijn haar hebben met een gemiddelde dichtheid . Elke afzonderlijke haar heeft een talgklier en daarom lijkt fijn haar sneller vet, slap en plat dan andere texturen. Fijn haar kun je het beste elke dag wassen met NAK Body.n.Shine Shampoo en Conditioner.

Producten

Het stylen van fijn haar is proberen een delicate balans te krijgen tussen het verstrekken van het volume, flexibiliteit en volheid zonder het haar zwaar te maken. NAK Body.n.shine Volumising Foam en Body.n.shine Styling Glaze zorgen zowel voor de juiste fixatie als  ondersteuning bij het stylen. Een goed alternatief voor een vergelijkbaar resultaat met extra volume bij de haarwortel is onze nieuwe High Volume Texture Spray of NAK Body.n.Shine Root lift Spray die fijn haar een root lift en textuur geven. Als laatste stap gebruik je onze NAK Thermal Shield spray om het haar te beschermen tegen vocht en andere vervuiling.

fine hair
Medium haar

Heb je een gemiddelde haarstructuur dan heb je vaak gezonde wortels maar uitgedroogde midden lengtes en uiteinden. De individuele haren zullen gestructureerd voelen; een gemiddelde haarstructuur vraagt meestal meer vocht te helpen doordat het een dikkere doorsnede heeft. NAK Signature Hydrating Shampoo en Conditioner zullen evenwicht brengen in de behoeften van het drogere haar en de gezonde wortels.

Gevoelig voor kroezen

Haar met een gemiddelde textuur kan gevoelig zijn voor kroezen. Kies daarom voor lichtgewichte verzachtende producten die kroezen tegen gaan en niet zwaar worden. Surf Styler Sea Salt Spray is ideaal voor een natuurlijke warrige relaxte look, Options Styling Lotion voor lichte gehydrateerd styling controle, of Kurls Cream werkt prachtig om krullen of kroezen te bedwingen. Topproducten voor halflang haar zijn Repl.ends Conditioning Spray of Foam.

mediu hair

Grof haar

Grof haar is moeilijker te behandelen en voelt vaak ruw of droog aan. Grof haar is vb. natuurlijk kroeshaar, droog en problematisch. De doorsnede van een grove haar is de grootste van alle texturen, waardoor het kwetsbaar is voor uitdroging. We raden het gebruik van rijke verzachtende textuur crèmes en gladmakende serums aan om kroezen en het gevoel van droog ruw haar te verminderen. Kies uit NAK Nourishing Shampoo en Conditioner of selecteer onze prachtig aanvullende producten van onze luxe plantaardige assortiment Aromas.

Voorzichtig

Wees voorzichtig en bescherm grof haar met een leave-in behandeling zoals NAK’s Ultimate Potion leave-in treatment. Breng Ultimate Potion over de bovenkant van Repl.ends leave-in hydraterende crème aan. Spray de Heat Beat Protective Sealant tijdens het föhnen. Eindig met Thermal Shield als laatste stap voor maximale hitte en vochtbescherming. Voor een onzichtbare glans op grof droog haar, spray NAK Shine Mist conditioning spray.

coarse hair

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie