Categorieën
Evenementen More hair stuff Salons

Kapsalon Award 2015

De tweede editie van de Kapsalon Award gaat van start! Vanaf nu kunnen kappers in heel Nederland zich weer inschrijven op http://www.kapsalonaward.nl om kans te maken op de felbegeerde titel. En dit jaar is de Kapsalon Award nog groter dan vorig jaar, want er worden deze editie meer prijzen uitgereikt! Lees verder:

ksa2015 ka2015 2 ka2015 3

DE KLANTEN KIEZEN EN DE JURY BESLIST 

Tijdens de Kapsalon Award 2015 wordt er opnieuw gezocht naar de beste zelfstandige kapsalon van Nederland. Consumenten stemmen per provincie op hun favoriete kapsalon, die uiteindelijk twaalf kanshebbers voor de titel oplevert. Maar dit is niet de enige manier om kans te maken op een prijs! Dit jaar worden er namelijk vijf categorieprijzen geïntroduceerd. En er is dit jaar een prijs voor de beste kappersketen van Nederland. De winnaars van deze prijzen zijn ook in de race voor de Kapsalon Award 2015. Een vakjury kiest uit alle genomineerden uiteindelijk de winnende kapsalon.

MEER PRIJZEN DUS MEER KANSEN

Deze editie van de Kapsalon Award zijn er nieuwe prijzen te winnen. Om te ontdekken welke kapsalons in speciale vakgebieden echte uitblinkers zijn, zijn er vijf categorieprijzen aan de verkiezing toegevoegd. Salons kunnen zich hiervoor inschrijven. Naast het feit dat ze kans maken op de Kapsalon Award 2015, winnen de beste Black Hair Salon, Luxe Salon, Hair Extensions Salon, Haarwerk Salon en Barbershop een eigen award en prijzenpakket.

Daarnaast zijn er nog twee awards. De consument stemt op de drie beste kapsalonketens, die zichzelf ‘beste kapsalonketen van Nederland’ mogen noemen en de jury kent een award toe aan de kapsalon die het beste gebruikmaakt van digitale media.

Alle genomineerden worden uitgenodigd voor de uitreiking. Zal jouw salon straks het podium betreden om een award in ontvangst te nemen?

MEEDOEN IS AL WINST

Naast het winnen van de Kapsalon Award en een fantastisch prijzenpakket, zijn er nog meer voordelen aan het meedoen met deze verkiezing! De Kapsalon Award heeft vorig jaar veel PR en media aandacht gekregen, zowel regionaal als landelijk. Zo hebben onder andere TOPHAIR, Kappersnieuws, Haarlems Dagblad en De Telegraaf over de verkiezing en de deelnemers geschreven. Ook online was aandacht voor de verkiezing, op verschillende blogs en social media.

BETER VINDBAAR MET MEER REVIEWS

Deelname aan de Kapsalon Award is dé manier voor een salon om klanten beter te leren kennen. Consumenten stemmen door een beoordeling over de kapsalon te schrijven. Hierdoor leer je wat jouw klanten echt goed aan de kapsalon vinden en wat eventueel beter kan. De beoordelingen worden gepubliceerd op de consumentenwebsites Wugly.nl en WieWatHaar.nl, waar dagelijks vele consumenten op zoek gaan naar meer informatie over een geschikte kapsalon. Hiermee vergroot je dus ook blijvend de online zichtbaarheid van de kapsalon!

Alle winnaars mogen een jaar lang de titel en het logo gebruiken, en krijgen daarbij een eigen award met bijbehorend prijzenpakket.

Schrijf je in op Kapsalonaward.nl

De verkiezing start op 1 juni 2015. Schrijf je dus nu in om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom de verkiezing, bestel het promotiepakket en krijg hiermee een voorsprong op de concurrentie! Ga naar: http://kapsalonawards.nl/aanmelde

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s