Categorieën
Evenementen Facility Hair Academy More hair stuff

NYB Old School Barbiertechnieken

New York Barbershop, gevestigd in Hotel New York, is een traditionele barbier voor echte mannen. Sinds 1884 is het een familiebedrijf en het team zeer ervaren barbiers geven er de beste service die je je kunt wensen. Naast een nieuwe coupe kun je er ook terecht voor een natte scheerbeurt met klassiek scheermes of een klassieke baard en snor behandeling. NYB heeft recent enkele step-by-step video’s voor MyHairDressers.com verzorgd. Nu komen zij naar de Facility Hair Academy voor een seminar!

NYB1

NYB2

NYB4

ARTIESTEN: Robert Lagerman, Ivan Rodrigeuz, Jason Verhaeghe van New York Barbershop.

Tijdens het Look n Learn Seminar zullen de drie NYB barbiers op het podium traditionele old school barbier technieken demonstreren, zoals snor-, baard-, scheer-, en tondeuse technieken. Ook delen zij hun 21e eeuw filosofie over de huidige vernieuwde dienstverlening in de barbier business.

Pak die kans en leer van de beste barbiers van Nederland! Boek je voor 1 mei dan krijg je 15% korting en ben je zeker van een plek in de Facility Hair Academy. Wacht dus niet te lang. Voor een overzicht van alle trainingen, workshops, shows en seminars kijk je op facilityhairacademy.nl

SCHRIJF IN VOOR 1 MEI EN ONTVANG 15% VROEGBOEK KORTING!
Mail trainingen@people4.nl of bel 075 6504830.

Wanneer: 29 juni 2015 van 10.00-13.00 uur
Tarief: €125 per persoon
Adres: Facility Hair Academy, Braspenning 1, Zaandam
355

NYB razor-fade

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s