Light HED-ed hAIR oil

Fudge introduceert Light HED-ed hAIR oil. Een nieuwe ultralichte nevelspray, geladen met glans stimulerende Abessijnse en Argan olie, gaat het mega-gevecht aan tegen kroezen en pluizen en geeft glad en gevoed haar als resultaat. Het heeft alle superkrachten van een olie, maar ook de lichtheid van een spray zonder de vettigheid, zodat de olie ook perfect is voor zeer fijn of vet haar. Na slechts 1 keer proberen was 80% van de gebruikers het erover eens dat het haar gladder aanvoelde en er glanzender uitzag. Verkoopprijs is €23,50.  Inhoud is 50 ml.

Light hed-ed

Abessijnse olie verhoogt de handelbaarheid, glans en sterkte. Argan Olie maakt haar zachter en glanzender en vermindert gespleten haarpunten. Voor tweeërlei gebruik. Ofwel spaarzaam voor het föhnen over handdoekdroog haar sprayen of op droog haar sprayen om statisch haar glad te maken en hardnekkige haarpunten en kroezen tegen te gaan. Tip: spray de olie direct in de handpalmen en verdeel over droog haar voor ultieme glans.


Light Hed-ed display