People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

NAK DNA SIGNATURE

DNA: de nieuwe range van NAK Signature

NAK is ontwikkeld, getest en goedgekeurd door kappers die de goede ingrediënten onderschrijven die zo uiterst belangrijk zijn voor de NAK cultuur.

Weefsel

Haar is het een na snelstgroeiende weefsel in ons lichaam, alleen beenmerg groeit sneller. Het hoofdbestanddeel van haar is keratine. Haarstructuur bestaat uit 97% eiwit, 3% vet, mineralen en pigment. De drie belangrijkste lagen van de haarstructuur zijn de cuticula, cortex en de medulla. Voor de groeicycli zijn dit de anagene, catagene en telogene. Een gezonde haargroei is altijd een cyclus van groei, rust, vernieuwen en vervangen. Dagelijkse verzorging, voeding en een gezonde levensstijl is de sleutel voor een gezonde huid en haren.

Ingrediënten

De NAK producten zijn zorgvuldig ontwikkeld op basis van jarenlange kennis, echte kapperservaring en onze merkwaarden die voorzien in wetenschappelijk geformuleerde geavanceerde ingrediënten. Dit zijn enkele van de ingrediënten die deel uitmaken van het DNA van onze Signature Range.

Sulfaten en parabenen

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-1

Onze geavanceerde formules sluiten het gebruik van sulfaten en parabenen uit. Wij gebruiken Iselux oppervlakte-actieve technologie die mildere reiniging geeft voor haar en huid.

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-2-1

Het is vooral ‘vriendelijker’ voor de huid waardoor minder irritatie en hoofdhuid gevoeligheid ontstaat. Het biedt een rijk romig schuim, verbeterde conditie en een stijlvol gevoel.

Iselux

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-3

Iselux is de primaire oppervlakte-actieve stof in de sulfaat vrije Nak formules. Het is de nieuwste technologische doorbraak in oppervlakte-actieve scheikundige stoffen, aangeduid als ‘groen’ omdat het wordt verkregen uit duurzame bronnen

Parabenen

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-4-2

Parabenen zijn een conserveringsmiddel die op grote schaal worden gebruikt sinds de jaren vijftig om de groei van schadelijke bacteriën en huidinfecties te voorkomen.NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-5-1
Deze parabenen worden in Australië alles veilig voor gebruik beschouwd. Maar ze zijn in sommige landen verboden. Als onderdeel van ons bedrijfsethos en af te stemmen op de wereldwijde normen hebben wij onze producten geherformuleerd om parabenen en sulfaten uit te sluiten.

Bio-Marine Complex

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-6

Bio-Marine Complex is het belangrijkste element in de filosofie van de NAK Signature range. Ons Bio-Marine Complex is een rijk complex van versterkende zeemineralen en zee-elementen, waaronder, Marine Collageen, Sea Kelp, Sea Mos, Chitosan.

Collageen Eiwit

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-7

Een vezelachtige stof in de lederhuid, het fundament van bindweefsel en een essentieel onderdeel voor een gezonde huid. Collageen Eiwit versterkt de haarstructuur voor stevigheid, bescherming en veerkracht en ter voorkoming van breken en beschadiging.

Sea Mos

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-8

Een van de meest voedselrijke levensvormen in de natuur. Sea Mos doordringt haar met essentiële mineralen voor een betere conditie en glans en vult vochttekort aan en verbetert de elasticiteit en handelbaarheid.

Sea Kelp

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-9-1

Een grote zeeplant bestaande uit vitaminen, mineralen en sporenelementen. Sea Kelp doordringt haar met versterkende aminozuur-eiwitten met antioxidanten bescherming voor haar en huid.

Chitosan

NAK-Ingredient-DNA_Blog_Body_FEB15-10

Geeft body, glans en schittering aan het haar. Chitosan helpt de vochtbalans te behouden,de elasticiteit en handelbaarheid te verbeteren. Controleert kroezen en elasiticiteit, is bestand tegen vocht.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts