Categorieën
Evenementen Fudge

Fudge offical sponsor

Fudge Professional is voor het vijfde seizoen de Official Styling Partner van London Collections: Men AW15. London Collection Men is een van de grootste evenementen in de mannenmode. Deze Fashion Week voor mannen start op vrijdag 9 januari en eindigt op maandag 12 januari.

Fudge Professional werkt op deze dagen nauw samen met de ontwerpers Christopher Shannon, Craig Green, James Long en Katie Eary en nieuwe samenwerkingen zijn er met Belstaff, Lee Roach en Matthew Miller. The Fudge Fix, dit is de naam van de speciale pop-up salon onder leiding van John Vial, is gelegen op de benedenverdieping bij Victoria House.

image1

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s