People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Inspiratie en kleurtechnieken op de People 4 Showcase

people 4 showcase

Op 1 december kwamen kappers uit heel Nederland naar de succesvolle People 4 Showcase voor nieuwe inspiratie en informatie over NAK Hair, Number 4 High Performance Hair Care en Fudge. Tweemaal per jaar organiseert People 4 deze showcase speciaal voor salons die met de People 4 producten en trainingen werken of willen kennismaken.

Demonstratie

Louise Reeves en Cindy van Leeuwen van het People 4 Art Team stonden op het podium samen met twee top haarstylisten Steve Turner en Christiano Lanza. Steve en Christiano werkten zowel met de professionele Fudge kleurenlijnen Headpaint en Paintbox, als met de sulfaat- en Parabenen vrije producten van NAK Hair. Ook Dick Igounet van salon ‘Haar van Boven’ gaf een mooie demonstratie op het podium. Hij werkte met de high performance producten van Number 4 die 100% veganistisch, sulfaatvrij, natriumchloride vrij en Parabenen vrij zijn.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

People 4 showcase dec 2014

Kleurtechnieken

Tijdens de wervelende show werden vele modellen getoond en uiteenlopende knipstijlen en kleurtechnieken gedemonstreerd. Christiano en Steve gaven tientallen praktische tips om de salon vriendelijke haarstijlen ook op de eigen klanten toe te passen. Er was veel interactie tussen de haarstylisten en de zaal waardoor het een energieke en enerverende dag werd. Een Showcase die geen enkele People 4 klant wil missen!

People4 Showcase dec 2014 copy

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie