Categorieën
Evenementen Facility Hair Academy

People 4 Showcase

Op 1 december kwamen kappers uit heel Nederland naar de succesvolle People 4 Showcase in de drukbezochte Facility Hair Academy voor nieuwe inspiratie en informatie over NAK Hair, Number 4 High Performance Hair Care en Fudge. Tweemaal per jaar organiseert People 4 deze showcase speciaal voor salons die met de People 4 producten en trainingen werken of willen kennismaken.

Louise Reeves en Cindy van Leeuwen van het People 4 Art Team stonden op het podium samen met twee top haarstylisten van MyHairDressers.comSteve Turner en Christiano Lanza. Steve en Christiano werkten zowel met de professionele Fudge kleurenlijnen Headpaint en Paintbox, als met de sulfaat- en Parabenen vrije producten van NAK Hair. Ook Dick Igounet van salon ‘Haar van Boven’ gaf een mooie demonstratie op het podium. Hij werkte met de high performance producten van Number 4 die 100% veganistisch, sulfaatvrij, natriumchloride vrij en Parabenen vrij zijn.People 4 showcase dec 2014

Tijdens de wervelende show werden vele modellen getoond en uiteenlopende knipstijlen en kleurtechnieken gedemonstreerd. Christiano en Steve gaven tientallen praktische tips om de salon vriendelijke haarstijlen ook op de eigen klanten toe te passen. Er was veel interactie tussen de haarstylisten en de zaal waardoor het een energieke en enerverende dag werd. Een Showcase die geen enkele People 4 klant wil missen!

People4 Showcase dec 2014 copy

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s