Categorieën
More hair stuff

Weg grijze haren?

Één van de meest voorkomende kleurbehandeling bij de kapper is het inkleuren van grijze haren. Ongeveer de helft van de 50-jarigen is ten minste 50% grijs en brengt dan ook regelmatig een bezoek aan de kapper. Iets waar helaas niets aan te doen is.. Of toch wel?

 

In dit artikel wordt beweerd dat regelmatige consumptie van tarwegras ervoor kan zorgen dat je langer je natuurlijke haarkleur behoudt of dat het zelfs grijze haren laat verdwijnen. Tarwegras is namelijk opgebouwd uit een indrukwekkende reeks voedingsstoffen die het verouderingsproces in onze cellen en weefsels tegengaan. Je zou zeggen dat dit groene goedje een wondermiddel is waar je het liefst liters van achterover slaat! Wil je hier meer over weten? Lees dit artikel.

gray-hair-1024x512

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s