People 4 Hair

Tracey Hayes: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het mixen van kleuren”

fudge

Coiffure sprak Tracey Hayes, Global Head of Technical Training voor Fudge over de nieuwe Brunette Headpaint kleuren.

Waar is je laatste collectie op gebaseerd?
“Hoewel de Fudge Headpaint range een paar hele mooie bruintinten heeft, vond ik ze toch iets gelimiteerd. Daarom wilde ik een range bruintinten ontwikkelen met natuurlijk bruin zonder de onderliggende rood of oranje tonen. Denk aan chocolade, mocca en soft caramel. Met de laatste collectie ‘vier’ ik de vijf nieuwe Brunette Headpaint colours.”

Wat maakt het zo anders in vergelijking met andere collecties?
“We hebben ‘browns’ gelanceerd die bewijzen dat ‘natuurlijk’ niet saai hoeft te zijn.”

Hoe komt het dat je zo’n grote affectie hebt met kleur?

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het mixen van kleuren en hoe kleur een model en zelfs een persoon zo drastisch kan veranderen. Het kan voor een totale transformatie zorgen. Ik hou ervan om naar kunstexposities te gaan; ik haal daar veel inspiratie uit. Ook voor mijn kleurtechnieken.”

tracy

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie