People 4 Hair

Perfect voor het wisselvallige herfstweer: de Support Solution van N.4 Hair Care

support solution

De styling & finishing lijn van N.4. High Performance Hair Care is geïnspireerd op de herfst en alle producten beschermen je haren tegen het wisselvallige herfstweer. Heb jij Support Solution al geprobeerd?

Support Solution

Deze lotion breng je aan op vochtig haar en herstelt het vochtgehalte, voedt, conditioneert en beschermt. Hierdoor kun je de hele dag stylen en restylen, yay!

“Jour d’automne werd geïnspireerd door een gedicht, een schilderij, een herfstachtige namiddag wanneer de tijden veranderen en de geel, groen en bruin gevallen bladeren mijn raam omringen. Vreemd en poëtisch, inspirerend en tijdloos.”

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie