Categorieën
Facility Hair Academy

Facility Hair Academy

De nieuwe agenda van de Facility Hair Academy staat online! Wij bieden verschillende trainingen aan voor beginners of gevorderden. Kom jij dit jaar nog naar een inspirerende look & learn of een headpaint training?

agenda-Sept-Dec 2014

 

Weet jij niet voor welke training je moet kiezen? Op 1 december bieden we je een non stop dagprogramma! In de ochtend zullen MHD trainers Stacey Broughton en Christiano Lanza je op de hoogte brengen van de laatste internationale catwalk inspiratie. Tijdens het middagprogramma verzorgt het People 4 Art Team een showcase vol creativiteit en leer je alles over de nieuwste innovaties van de People 4 brands Fudge, NAK en Number 4.

agenda-Sept-Dec 2014-1

 

 

 

 

 

 

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s