People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

De documentaire over barbiershop Schorem is eindelijk hier!

schorem

De documentaire over Schorem is een feit! Geen gezeik en geen vrouwen, maar bier, scheren en snijden. De documentaire Schorem gaat over Barbiershop ‘Schorem Haarsnijder en Barbier’ waar alleen mannen mogen komen voor een knip- en scheerbuurt.

Passie

De Rotterdamse barbiers Leen en Bertus zijn door hun passie voor het eeuwenoude barbiersvak onverwacht uitgegroeid tot een ware hype, die zich niet beperkt tot de havenstad alleen. BNN heeft de markante ambachtsmannen een jaar lang op de voet gevolgd.

Inspirerend

Regisseur Martijn Nijboer: ‘Leen en Bertus zijn inspirerende karakters. Als ze iets in hun hoofd hebben, gaan ze ermee aan de slag en lukt het hen. Niets vormt een obstakel of is hen te gek. Deze film brengt hun motieven, gevoelens en dromen in beeld.’

Bioscoop

Hun leven in en rondom hun succesvolle barbiershop, waar mannen uit het hele land uren zitten te wachten om door hen geknipt te worden. De documentaire ‘Schorem’ gaat 13 augustus bij de Pleinbioscoop Rotterdam in première en zal in 2015 bij BNN op Nederland 3 te zien zijn.

Bron: HaarindeSoep | Foto: Unsplash

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie