People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Ervaren kappers laten hun creativiteit de vrije loop tijdens deJammcutting the night session

jammcutting the night session

Zondagnacht 18 mei werd in Maastricht Jammcutting the night session georganiseerd. Maar liefst 5 hair hero’s uit verschillende landen kwamen bijeen om samen te werken op één model.

Jamsessie

Zonder verdere voorbereiding mochten deze ervaren kappers hun creativiteit tijdens een unieke jammsessie de vrije loop laten. Onderstaande video schetst een prachtig beeld van de avond. Tijd om terug te kijken en te genieten van de betoverende beelden.

Jammcutting the night session is een initiatief van Ell en Puck Essers. De 5 deelnemende hair hero’s waren Dmitry Vinokurov (Moskou), Ludovic Beckers (Maaseik), Jeffrey Janssen (Amsterdam), Wiel Essers (Maastricht) en Tony Rizzo (Founder Alternative Hairshow).

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie