People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge

Raise the Roots met het nieuwe product in de Big Hair collectie van Fudge

De Big Hair familie is compleet met Raise the Roots! Dankzij OOMF Volumizing Complex met bamboe-extract creëer je maximaal volume bij de haaraanzet. Voor vol haar met body precies waar jij het wilt hebben.

Raise The Roots

Dit product heeft een uniek doseersysteem voor precisie toepassing bij de aanzet. Hoe werkt het? Draai de dop naar ’AAN’ en breng een kleine hoeveelheid aan bij de haaraanzet van handdoekdroog haar. Wetenschappelijk bewezen dat het volume toeneemt met zelfs 85%.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts