Categorieën
Evenementen More hair stuff

Kapsalon Award

Dit jaar wordt voor de eerste keer de kapsalon award uitgereikt. Waar wordt er écht naar je geluisterd en krijg je voldoende aandacht? Wordt je hartelijk ontvangen, biedt de salon voldoende comfort en sfeer en is het er opgeruimd en netjes? De salon die door hun klanten als beste wordt beoordeeld en bovendien met vlag en wimpel door de juryronde komt, verdient de Kapsalon Award 2014. Breng nu je stem uit! De winnaar wordt medio oktober bekend gemaakt.

beste-kapsalon-van-nederland

De verkiezing voor de Kapsalon Award wordt georganiseerd door Q&A Research & Consultancy, Wiewathaar.nl en Wugly. Deze prestigieuze prijs is in het leven geroepen om aandacht te geven aan de klantbeleving in de salon. Het primaire doel is om het ondernemerschap en de innovatiekracht van de kapsalons in de spotlights te zetten. De winnaars van de Kapsalon Award mogen een jaar lang die titel gebruiken.

 

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s