Categorieën
Evenementen

Coiffure Award Gala 2014!

De spanning was gisteravond om te snijden. In de Amstedam RAI vond namelijk voor de 23e keer het Coiffure Award Gala plaats. Tijdens dit prestigieuze gala worden maar liefst 13 awards uitgereikt waaronder de meest begeerde Hairdresser of the Year Award. De grote winnaars van de avond waren Mark van Westerop en het team van zijn Pro-Solo uit Alkmaar. Zij ontvingen maar liefst 5 awards en Mark mag zich Hairdresser of the Year 2014 noemen!

De jury roemde Mark om het indrukwekkende kleurgebruik in zijn collectie, de geweldige mix van techniek en vorm en een totaalbeeld dat volledig in balans is en creatieve vernieuwing toont. Mark van Westerop en alle andere winnaars: gefeliciteerd!

 

Mark van Westerop

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s