Categorieën
Evenementen More hair stuff

Coiffure Awards

De nominaties voor de Coiffure Award 2014 zijn bekend. De vakkundige jury selecteerde uit zo’n 2000 foto’s de beste 99 waarvan uiteindelijk 13 toptalenten een felbegeerde trofee mee naar huis zullen nemen. Laura van de Graaf, Event Manager Schwarzkopf Professional: “We zijn bijzonder trots op alle genomineerden voor de 23ste editie van Coiffure Award. Het niveau van de inzendingen is hoger dan ooit”.

Ook dit jaar kun kun jij meestemmen voor de Consumer Award. Ieder jaar kun je jouw favoriete kapsel kiezen uit 24 foto’s. Je kijkt naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie en maakt je keuze. Stemmen kan via deze link.

1897948_597665880324621_1275021426_nHaar: Bert Visser

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s