Categorieën
More hair stuff

Preferred Partner Programma

Met de prachtige productlijnen Fudge, Number 4, Nak Hair, Whizz Hair, Gorgeous styling equipement, het trainingsinstituut Facility Hair Academy én de online educatie van MyHairDressers.com heeft People 4 alle troeven in huis om salons de perfecte ondersteuning te geven om zich professioneel te ontwikkelen. Daarom biedt het het bedrijf vanaf 2014 een ‘People 4 Preferred Partner Programma’ aan salons die met hun producten werken. 

Het People 4 Preferred Partner Programma houdt in dat Preferred Partners die de People 4 merken voeren, gratis een of meerdere jaarabonnementen op MyHairDressers.com (afhankelijk van de jaaromzet) krijgen. Hiermee kunnen zij werknemers stimuleren, motiveren en hun kappersprestaties verder verbeteren.

Beverley Bracken en Jeanette Fransz van People 4: “Onze salons realiseren zich dat zij niet meer kunnen wachten tot de recessie voorbij is. Ze moeten nu aan de slag. Ze willen up-to-date zijn en blijven en steeds opnieuw nieuwe inspiratie in de salon krijgen en laten zien dat ze uitsluitend met topkwaliteit producten werken.” 

MHD_BWME_2013-3 (1) ST2 ST5 ST8

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s