Categorieën
More hair stuff

Hair: Fashion and Fantasy

Hair: Fashion and Fantasy viert de kunst van het haar en is een must-have voor iedere haarfanaat. Van Afrikaanse stammen tot de huidige creaties, elk hoofdstuk verkent een stijl. Haartrends worden geanalyseerd, de tekst blijft heerlijk beknopt en dat alles in combinatie met het meest prachtige beeldwerk. Dit boek is het resultaat van tien jaar research door haarstylist Laurent Philippon en een absolute bron van informatie, ideeën en plezier.

Laurent: ” Kapsels zijn een onderdeel van de manier waarop we onszelf verfraaien. De geschiedenis heeft een overvloed aan verschillende stijlen gezien en hairstyling is een echte kunstvorm: het symboliseert onze overgang van onverzorgd barbaren tot beschaafde sociale wezens ” .

boek

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s