People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Geschiedenis van trends: het boek Hair: Fashion and Fantasy van Laurent Philippon

hair fashion and fantasy

Hair: Fashion and Fantasy viert de kunst van het haar en is een must-have voor iedere haarfanaat. Van Afrikaanse stammen tot de huidige creaties, elk hoofdstuk verkent een stijl.

Tien jaar

Haartrends worden geanalyseerd, de tekst blijft heerlijk beknopt en dat alles in combinatie met het meest prachtige beeldwerk. Dit boek is het resultaat van tien jaar research door haarstylist Laurent Philippon en een absolute bron van informatie, ideeën en plezier.

Geschiedenis

Laurent: ” Kapsels zijn een onderdeel van de manier waarop we onszelf verfraaien. De geschiedenis heeft een overvloed aan verschillende stijlen gezien en hairstyling is een echte kunstvorm: het symboliseert onze overgang van onverzorgd barbaren tot beschaafde sociale wezens ” .

boek

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie