Categorieën
NAK Hair

LANCERING NAK HAIR

In de Facility Hair Academy in Zaandam werd maandagavond NAK HAIR gelanceerd. Dit uit Australië afkomstige haarverzorgingsmerk heeft een groot aanbod professionele haarproducten die vele natuurlijke mineralen bevatten. Een voorbeeld hiervan is het unieke ‘Bio-Marine Complex’, een combinatie van vijf verschillende ingrediënten die de haarvezel voeden, versterken, repareren en het tekort aan voedingsstoffen aanvullen.

Kristy Smibert, NAK Technical Director, was aanwezig om alle bezoekers uitgebreid informatie te geven over de historie, filosofie en producten van NAK. Het was een informatieve avond die de bezoekers de kans gaf om kennis te maken met dit speciale haarverzorgingsmerk en het People 4 team.

DSC_0034 DSC_0038 DSC_0043DSC_0104 DSC_0108 DSC_0112

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s