Categorieën
Evenementen

REPORT: Haarshow

Dankzij MyHairDressers.com blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste kniptechnieken maar ook van alle toonaangevende evenementen. Hieronder het verslag over de haarshow tijdens de Amsterdam Fashion Week:

De Mercedes-Benz Fashion Week is een week waaruit altijd inspiratie voor de komende seizoenen wordt gehaald. Voor alle haarstylisten onder ons kent de Fashion Week eigenlijk één groot hoogtepunt: de haarshow.

Onder anderen Charlie le Mindu zette vorig jaar een verbluffende show neer en legde de lat hoog voor de haarstylisten van dit jaar. Maar Berni Ottjes en Kinki wisten de zaal volledig te verrassen en te inspireren met een tot in de puntjes verzorgde, verpletterende show.

Er werden twee totaal verschillende stijlen gepresenteerd, van klassiek tot extreem. Berni verraste de zaal met een futuristische, metallic show en Kinki toonde uitbundige en kleurrijke haarkunst. Één ding stond duidelijk centraal: extravagantie. Enorme haarstukken, mannen op hakken, stukgeslagen porselein en praalwagens: niets was te gek. Het samenspel met de prachtige styling maakte de cirkel rond en benadrukte nogmaals dat haar & mode onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

DSC_0194 DSC_0204 DSC_0209 DSC_0224 DSC_0243 DSC_0247 DSC_0251 DSC_0258 DSC_0262 DSC_0275 DSC_0277 DSC_0282 DSC_0284 DSC_0289 DSC_0290 DSC_0291

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s