People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Vol inspiratie en creativiteit: de haarshow tijdens Amsterdam Fashion Week

amsterdam fashion week

Bij ons blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste kniptechnieken maar ook van alle toonaangevende evenementen. Hieronder het verslag over de haarshow tijdens de Amsterdam Fashion Week.

De haarshow

De Mercedes-Benz Fashion Week is een week waaruit altijd inspiratie voor de komende seizoenen wordt gehaald. Voor alle haarstylisten onder ons kent de Fashion Week eigenlijk één groot hoogtepunt: de haarshow. Onder anderen Charlie le Mindu zette vorig jaar een verbluffende show neer en legde de lat hoog voor de haarstylisten van dit jaar. Maar Berni Ottjes en Kinki wisten de zaal volledig te verrassen en te inspireren met een tot in de puntjes verzorgde, verpletterende show.

Verschillende stijlen

Er werden twee totaal verschillende stijlen gepresenteerd, van klassiek tot extreem. Berni verraste de zaal met een futuristische, metallic show en Kinki toonde uitbundige en kleurrijke haarkunst. Één ding stond duidelijk centraal: extravagantie. Enorme haarstukken, mannen op hakken, stukgeslagen porselein en praalwagens: niets was te gek. Het samenspel met de prachtige styling maakte de cirkel rond en benadrukte nogmaals dat haar & mode onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Bekijk hieronder de foto’s van de show:

DSC_0194 DSC_0204 DSC_0209 DSC_0224 DSC_0243 DSC_0247 DSC_0251 DSC_0258 DSC_0262 DSC_0275 DSC_0277 DSC_0282 DSC_0284 DSC_0289 DSC_0290 DSC_0291

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie