People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

london collections men

Het zit er al weer op! De laatste dag van de London Collections: Men 2014

De laatste dag van London Collections: Men was meteen de drukste! Op verschillende locaties waren de topstylisten van Fudge druk aan het werk achter de schermen voor de shows van Sibling, Kent & Curwen, Katie Eary, KTZ, Christopher Shannon en A.SAUVAGE.

Inspiratie

We zagen unieke looks zoals voor de show van A.SAUVAGE. Het haar van de modellen werd gestyled in een warrior look wat lijnrecht tegenover de schone, strakke collectie stond. Stephen Low liet zich op zijn beurt inspireren door de Britse marine. Hij creëerde een traditionele prep look voor Kent & Curwen.

In de regen

De glanzende stijl die we de afgelopen dagen vaker voorbij zagen komen kwam ook tijdens de show van Christopher Shannon terug. Het haar van de modellen werd gestyled alsof ze in de regen hadden gevoetbald. Natuurlijk werd hiervoor Fudge Hair Gum gebruikt waarmee losse lokken over het gezicht werden geplaatst.

De tekst gaat verder onder de foto.

1601135_10152207238491060_1061160353_n

Haartrend

London Collections: Men 2014 zit er weer op en we kunnen terugkijken op overvolle en inspirerende dagen. Een haartrend die we bij verschillende shows terug zagen komen was ongetwijfeld het super glanzende, gladde haar en ook de pony was meer dan eens te zien op de catwalk. Maar, eerlijk is eerlijk, de show van Katie Eary tovert een lach op je gezicht! Hieronder nog even wat extra foto’s. 

Voor meer beeldmateriaal en informatie kun je terecht op de website van Fudge en vergeet Fudge natuurlijk niet te liken op Facebook!

LCMhaha

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts