People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

london collections men

De eerste twee dagen van de London Collections: Men waren een groot succes

De eerste twee dagen van London Collections: Men 2014 zitten erop! Het creatieve team van Fudge was druk in de weer achter de schermen en natuurlijk mogen ook de Fudge Fix Salon en de Fudge Fix Lounge niet vergeten worden. Hier waren Fudge haarstylisten uit heel Europa aan het werk om bezoekers te voorzien van een prachtige blowdry of haircut. Benieuwd welke trends we dit jaar gaan tegenkomen? Lees hieronder het verslag!

De eerste dag

De eerste show was die van ontwerper Alan Taylor. Hier zagen we een gelikte look met strakke zijkanten, textuur aan de bovenkant en een hanenkam aan de achterkant. Hoe werd dit resultaat bereikt? Met Fudge Push It Up Blow Dry Spray werd het haar eerst helemaal naar achteren gestyled. Hierna werd Fudge Hair Gum gebruikt voor een prachtige finish.

Extraordinary

John Vial was in charge voor de show van Craig Green waarbij het haar wederom een glanzende finish kreeg. Het is dan ook geen verrassing dat de overkoepelende trend voor dit jaar gelikt, strak haar is. John Vial: “It’s an extraordinairy time for hairdressers, never has hair been so interested in mens shows”.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

London Collections: Men 2014

De tweede dag

Tijdens de tweede dag van London Collections: Men waren er 18 verschillende shows te zien waaronder die van James Long en Kit Neale.

Paintbox

Voor de show van James Long werd ‘lego’ haar gerealiseerd. Om dit te bereiken werd al het haar eerst met Fudge Hair Cement voorbewerkt waarna het bedekt werd met folie. Dit vormde de basis waarop een mix van Paintbox kleuren (Blue Velvet, Electric Blue, Purple Haze en Green Envy) werd aangebracht. Fudge Head Shine zorgde voor een glanzende finish.

Sportief

De dag eindigde bij de show van Kit Neale waarvoor Ben Jones sportief, moeiteloos haar creëerde. Lange lokken tot net onder de wenkbrauw werden ingeweven en Fudge Salt Spray werd gebruikt voor veel textuur en een messy look. Natuurlijk mocht ook hier de glans niet ontbreken en werd het geheel afgemaakt met Fudge Head Shine.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

London Collections: Men

Laatste dag

Tijdens de laatste dag van London Collections: Men 2014 zal het creatieve team van Fudge zes verschillende shows stylen. Een verslag volgt. In de tussentijd kun je natuurlijk op de hoogte blijven via de Fudge Feed.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts