Categorieën
Fudge

LCM 2014: Dag 1 en 2

De eerste twee dagen van London Collections: Men 2014 zitten erop! Het creatieve team van Fudge was druk in de weer achter de schermen en natuurlijk mogen ook de Fudge Fix Salon en de Fudge Fix Lounge niet vergeten worden. Hier waren Fudge haarstylisten uit heel Europa aan het werk om bezoekers te voorzien van een prachtige blowdry of haircut. Benieuwd welke trends we dit jaar gaan tegenkomen? Lees hieronder het verslag!

DAG 1
De eerste show was die van ontwerper Alan Taylor. Hier zagen we een gelikte look met strakke zijkanten, textuur aan de bovenkant en een hanenkam aan de achterkant. Hoe werd dit resultaat bereikt? Met Fudge Push It Up Blow Dry Spray werd het haar eerst helemaal naar achteren gestyled. Hierna werd Fudge Hair Gum gebruikt voor een prachtige finish.

John Vial was in charge voor de show van Craig Green waarbij het haar wederom een glanzende finish kreeg. Het is dan ook geen verrassing dat de overkoepelende trend voor dit jaar gelikt, strak haar is. John Vial: “It’s an extraordinairy time for hairdressers, never has hair been so interested in mens shows”.

London Collections: Men 2014

DAG 2
Tijdens de tweede dag van London Collections: Men waren er 18 verschillende shows te zien waaronder die van James Long en Kit Neale.

Voor de show van James Long werd ‘lego’ haar gerealiseerd. Om dit te bereiken werd al het haar eerst met Fudge Hair Cement voorbewerkt waarna het bedekt werd met folie. Dit vormde de basis waarop een mix van Paintbox kleuren (Blue Velvet, Electric Blue, Purple Haze en Green Envy) werd aangebracht. Fudge Head Shine zorgde voor een glanzende finish.

De dag eindigde bij de show van Kit Neale waarvoor Ben Jones sportief, moeiteloos haar creëerde. Lange lokken tot net onder de wenkbrauw werden ingeweven en Fudge Salt Spray werd gebruikt voor veel textuur en een messy look. Natuurlijk mocht ook hier de glans niet ontbreken en werd het geheel afgemaakt met Fudge Head Shine.

London Collections: MenTijdens de laatste dag van London Collections: Men 2014 zal het creatieve team van Fudge zes verschillende shows stylen. Een verslag volgt. In de tussentijd kun je natuurlijk op de hoogte blijven via de Fudge Feed.

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s