Categorieën
WHIZZ

WHIZZ HAIR

“Wij willen helemaal niet weten wat jij in het nachtleven uitspookt en we zijn ook niet geïnteresseerd in je facebook vrienden.. maar we willen wel dat je haar goed zit! WHIZZ HAIR is niet speciaal voor mannen of vrouwen, maar voor haar. De producten zijn niet getest op kleine konijntjes, wel op tieners die er gewoon cool uit willen zien.”

WHIZZ HAIR is nieuw in het People 4 assortiment en een betaalbare texturizing styling lijn die bestaat uit 6 geweldige producten met verschillende fixatiefactoren. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor tieners en hebben allemaal een heerlijke geur!

WHIZZ HAIR

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s