Categorieën
Salons

N°24 HAIR

Zodra je bij N°24 HAIR binnenstapt kun je er zeker van zijn dat je als een keizer of keizerin behandeld zult worden. Alles staat in deze salon namelijk in het teken van de klant. Marjolijn: “Wij geven graag wat extra’s. Dat zie je niet alleen in het uiterlijk van de salon maar ook aan de topmerken en topstylisten waarmee we werken.”

Voor een luxe behandeling kun je hier dus zeker terecht maar ook de kleintjes worden niet buitengesloten. Iedere woensdagmiddag is het namelijk Jip & Janneke-middag waarop kinderen tot 12 jaar tegen een gereduceerd tarief geknipt kunnen worden.

N°24 HAIR is sinds de zomer gevestigd aan de Keizersgracht in Eindhoven, een drukke straat midden in het centrum. Volgens Marjolijn is dit de ideale plek vanwege de vele voorbijgangers. Ook in de avonduren blijft het leuk om even langs N°24 HAIR te lopen, de zaak is dan namelijk helemaal verlicht als link naar de lichtstad.

Benieuwd?

N°24 HAIR  |  Keizersgracht 24  |  5611 GD  |  Eindhoven

DSC_0238 DSC_0219 DSC_0234 DSC_0216

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s