Categorieën
Facility Hair Academy

MHD Global Showteam

Maandag 25 november was het eindelijk zover: het MHD Global Showteam bestaande uit Steve Turner en Stacey Broughton was in Nederland! Samen met Louise Reeves, Head of Education van de Facility Hair Academy, verzorgden zij een wervelende Look & Learn sessie.

In de ochtend werden nieuwe knip- en kleurtrends gepresenteerd op modellen waarbij extra aandacht werd besteed aan de gebruikte technieken. Het middagprogramma stond in het teken van de MHD See-Do-Stop-Check leermethode.

Alien: “Ik vind het hartstikke leuk! Vandaag heb ik veel geleerd en ik ben vooral blij dat ik ook bij het middagprogramma aanwezig ben. In de salon zijn we net bezig met het opzetten van een trainingsschema met behulp van MyHairDressers.com. Ik ben heel benieuwd!”

Bernard: “Deze dag is leuk en informatief, goede presentatie ook! Het is altijd inspirerend om andere mensen bezig te zien en enthousiast te zien over hun vak. Als ik trainingen geef gebruik ik MyHairDressers.com en vooral met de See-Do-Stop-Check leermethode werkt dit goed.”

Het was een geslaagde dag waarop het MHD Global Showteam erin slaagde om iedereen te inspireren.

MHD Global ShowteamMHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam MHD Global Showteam

 

Tekst & Beeld: Lynn Koppens

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s