Categorieën
Geen categorie

Live op MHD!

De afgelopen dagen kwam de internationale kappersbranche bij elkaar in Londen voor Salon International. Omdat natuurlijk niet iedereen hierbij aanwezig kan zijn zorgt MyHairDressers ervoor dat ook de thuisblijvers niets hoeven te missen. Vanaf half 3 vandaag kun je MyHairDressers.com live volgen via YouTube en zullen er interviews worden gehouden met de grootste talenten uit de internationale kappersbranche. Mis het niet!

Mark Butcher, CEO van MyHairDressers.com: “Dit enorme project is weer een nieuw initiatief van MyHairDressers.com en ik wil graag YouTube en in het bijzonder alle geïnterviewden bedanken dat zij hebben willen bijdragen ondanks hun drukke agenda’s tijdens Salon International. De anderhalf uur durende uitzending zal in de middag van 14 oktober worden uitgezonden en biedt kappersprofessionals de kans om  informatie en nieuws te ontvangen van ’s werelds grootste kappersevenement – direct uit de bron!”

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s