Air Hair Machine

Het merendeel van de kappers krijgt op latere leeftijd last van pols en schouders als gevolg van een verkeerde houding of door het niet goed vasthouden van materialen. Een voorbeeld hiervan is de föhn, niet zelden wordt deze aan het lichaam vastgehouden in plaats van het daadwerkelijke handvat. Designer Ariane Prin besloot hier wat mee te doen. Haar project ‘air hair machine’ is een studie naar de föhn die volgens haar kleiner, lichter en draadloos zou moeten zijn. Het resultaat zijn drie bijzondere vormen die een stuk leuker in de salon zouden staan dan de föhns zoals we die nu kennen!

ahm05 ahm07 ahm08 ahm04 ahm03 ahm02 ahm01

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s