Categorieën
N.4

Jour d’automne

Jour d'automne

Iedere verzorgingslijn van N.4 High Performance Hair Care is geïnspireerd op een seizoen in Parijs en beschrijft een bepaald moment en gevoel. Bij de styling & finishing hoort het gedicht over de herfst:

“Jour d’automne werd geïnspireerd door een gedicht, een schilderij, een herfstachtige namiddag wanneer de tijden veranderen en de geel, groen en bruin gevallen bladeren mijn raam omringen. Vreemd en poëtisch, inspirerend en tijdloos.”

De stylinglijn van N.4 High Performance Hair Care bestaat uit 8 fijne producten die je haren beschermen tegen het wisselvallige herfstweer. Anti-pluis, verzorgend en onmisbaar. Benieuwd? De mini darlings zijn perfect wanneer je alles wilt uitproberen.

N.4 High Performance Hair Care

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s