People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

It’s Fashion Weekend: dé showstopper van het evenement

it's fashion weekend

Afgelopen weekend stond Eindhoven in het teken van een nieuw evenement: It’s Fashion Weekend. Retail, fashion, design, technologie, (street)art, food en muziek kwamen samen in één bruisend weekend.

Witte Dame

Op zaterdagmiddag werden bezoekers ontvangen in de Witte Dame voor de multidisciplinaire modeshow YOUAREHERE X VAN ABBEMUSEUM door YouAreHere Conceptstore en het Van Abbemuseum in samenwerking met Faces Kappers.

Modeshow

Een modeshow waarbij het samenspel tussen mode en kunst centraal stond en het publiek getrakteerd werd op een sneak preview van de spring/summer 2014 collectie van YouAreHere en de collectietentoonstelling: er was eens… die vanaf 2 november in het van Abbemuseum te zien zal zijn.

Ontwerpers: Femke Agema, Elsien Gringhuid, Marcia Huskens, Monique Poolmans, Studio Ruig en De L’eefstijl.
Haarstyling: Faces Kappers Eindhoven

Bekijk hieronder de foto’s:

It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend It's Fashion Weekend

Beeld: Lynn Koppens

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie