Categorieën
Evenementen

It’s Fashion Weekend

Afgelopen weekend stond Eindhoven in het teken van een nieuw evenement: It’s fashion weekend. Overal in de binnenstad werden mode-gerelateerde activiteiten georganiseerd.
Zo vond er op vrijdagavond in het gebied ‘de bergen’ een fashion revolution plaats. De straten werden omgetoverd tot fashion ghetto waar urban streetstyle werd gemixt met high fashion. De nieuwe collecties van de vele gezellige winkels in de kleine berg en bergstraat werden getoond door modellen. Deze liepen voor de verandering eens niet over een normale catwalk maar stonden boven op Mini’s. Verschillende hapjes, drankjes en exposities – bezoekers kwamen niets te kort.
Faces Kappers was het hele weekend verantwoordelijk voor de haarstyling en gebruikte hiervoor onder anderen het prachtige merk N.4. Daarbij verzorgde ze in samenwerking met  YouAreHere Conceptstore en het van Abbemuseum zaterdagmiddag ook nog een fashion show , foto’s hiervan volgen snel.

It’s fashion weekend zal niet het enige grote evenement zijn wat dit jaar in Eindhoven georganiseerd zal worden. Het ondernemersfonds voor de binnenstad (SOEC) en citymarketing organisatie Eindhoven365 hebben vele plannen. Ze willen ervoor zorgen dat design niet alleen tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven zichtbaar zal zijn. Daarom wordt er gestart met ‘design weekends’ waarvan dit de eerste was. In het vervolg kunnen thema’s als architectuur, food en technologie worden uitgelicht.

IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFWTekst: Lynn Koppens | HaarindeSoep

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Één reactie op “It’s Fashion Weekend”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s