People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

It’s Fashion Weekend: de binnenstad van Eindhoven staat op zijn kop voor fashion

it's fashion weekend

Afgelopen weekend stond Eindhoven in het teken van een nieuw evenement: It’s Fashion Weekend. Overal in de binnenstad werden mode-gerelateerde activiteiten georganiseerd.

Fashion Ghetto

Zo vond er op vrijdagavond in het gebied ‘de bergen’ een fashion revolution plaats. De straten werden omgetoverd tot fashion ghetto waar urban streetstyle werd gemixt met high fashion. De nieuwe collecties van de vele gezellige winkels in de kleine berg en bergstraat werden getoond door modellen. Deze liepen voor de verandering eens niet over een normale catwalk maar stonden boven op Mini’s. Verschillende hapjes, drankjes en exposities – bezoekers kwamen niets te kort.

N.4

Faces Kappers was het hele weekend verantwoordelijk voor de haarstyling en gebruikte hiervoor onder anderen het prachtige merk N.4. Daarbij verzorgde ze in samenwerking met  YouAreHere Conceptstore en het Van Abbemuseum zaterdagmiddag ook nog een fashion show , foto’s hiervan volgen snel.

Evenementen

It’s fashion weekend zal niet het enige grote evenement zijn wat dit jaar in Eindhoven georganiseerd zal worden. Het ondernemersfonds voor de binnenstad (SOEC) en citymarketing organisatie Eindhoven365 hebben vele plannen. Ze willen ervoor zorgen dat design niet alleen tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven zichtbaar zal zijn. Daarom wordt er gestart met ‘design weekends’ waarvan dit de eerste was. In het vervolg kunnen thema’s als architectuur, food en technologie worden uitgelicht.

Bekijk hieronder de foto’s van het evenement:

IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFW IFWTekst: Lynn Koppens | HaarindeSoep

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

One thought on “It’s Fashion Weekend: de binnenstad van Eindhoven staat op zijn kop voor fashion

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: