Categorieën
Evenementen

Geen HAIRSTYLE meer..

HAIRSTYLE, de vakmanifestatie voor kappers in de Benelux zal niet meer georganiseerd worden.

Beweging

De kappersbranche en de evenementenbranche zijn volop in beweging. Andere tijden scheppen andere en nieuwe verwachtingen. Het klassieke ‘beursconcept’ van HAIRSTYLE stond de afgelopen jaren steeds meer onder druk en kon steeds minder exposanten bekoren. Aan de andere kant bewijzen de blijvend hoge bezoekersaantallen van de manifestatie duidelijk de behoefte aan een professioneel kappersevent in de Benelux.

Onderzoek

Dit laatste kwam ook nadrukkelijk naar voren uit een kwalitatief marktonderzoek dat in juni is gehouden. Na overleg met ANKO heeft KortrijkXpo als organisator van HAIRSTYLE een onderzoek laten uitvoeren door het onafhankelijk marktonderzoekbureau “We Jane” uit Amsterdam. Aan het onderzoek nam een representatieve groep van kappers uit Nederland deel. Zij onderstrepen het grote belang van een nationaal event dat een overzicht biedt van het totaalaanbod in de kappersbranche om hun visie te verbreden en om de kappersbranche in de Benelux sterk te houden.

Verrassing
KortrijkXpo heeft, gebaseerd op een groot vertrouwen in de kappersbranche, besloten te investeren in een gloednieuw concept dat volledig afstand neemt van het ‘klassieke beursconcept’ met zijn voorspelbare stands en vierkante meters. Het formaat van het nieuwe kappersevenement wordt momenteel verfijd en verder voorbereid. Het is onze ambitie om leveranciers en kappers volledig te verrassen. Het nieuwe event zal vanaf 2014 de ultieme ontmoetingsplaats in de branche worden.

Meer informatie over de lancering van het nieuwe event volgt snel..

HAIRSTYLE beurs

Bron: ANKO

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s